Paula Sorescu, sotia lui Ion Lucian, dezvaluie ca sotul ei a avut virusul gripei porcine. Acesta s-ar fi stins din viata ca urmare a agravarii bolii.

"A murit de o boala stupida, a luat virusul cunoscut drept gripa porcina. Stie si dr. Streinu Cercel... Diagnosticul mi-a fost confirmat si la Spitalul Cantacuzino, si la Spitalul Colentina. Medicii au facut tot ce au putut, dar nu au reusit sa distruga acest virus. La el antivirusul nu a avut efect. Virusul si-a schimbat tulpina... Putea sa mai traiasca!", a declarat sotia actorului, citata de apropo.ro.

Ion Lucian a fost internat la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Floreasca din Capitala pe data de 11 martie, iar pe 28 martie respira cu ajutorul aparatelor.

El fusese diagnosticat cu bronhopneumonie si anemie. Sambata, 31 matie, actorul si directorul Teatrului Excelsior s-a stins din viata.

"Sotia maestrului e libera sa declare ce vrea. Dansa ne-a cerut confidentialitate in ceea ce priveste starea de sanatate a sotului ei", a declarat dr. Bogdan Oprita, purtatorul de cuvant al Spitalului de Urgenta Floreasca, intrebat despre diagnosticul lui Ion Lucian.

Citeste si Marii artisti romani despre actorul, regizorul si omul Ion Lucian


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.