9AM.ro iti prezinta cele mai picante stiri ale zilei, rezumate intr-o revista a presei mondene. Astazi: George Cornu, amantul Marinei Almasan, vorbeste cu presa mondena.

Showbizul autohton este zguduita de un nou scandal de infidelitate, urmat de un divort consumat intr-o discretie absoluta. Amantul Marinei Almasan, George Cornu, a prezentat "varianta" lui de poveste, pentru click.ro.

Inna a ajuns in Mexic si a lasat in urma ei fani inlacrimati dar si jurnalisti carcotasi care au realizat ca solista este fitoasa, conform aceleiasi surse.

Socrul lui Serban Huidu a lasat cateva sute de oameni fara bani si fara case, scrie cancan.ro. Cine stie ce scheleti mai ascund rudele lui Huidu in dulap?

Un jaf odios a avut loc pe aeroportul Otopeni, iar victima a fost Denisa de la Bambi. Cineva i-a furat doua pachete de tigari din bagaj, relateaza libertatea.ro. Ce "uameni"!

Artistii romani fac furori si in tari care au ramas "neafectate" de farmecul mioritic pana acum. Morris este primul artist roman care a urcat cu o piesa in topurile din Paraguay, scrie ziarulring.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.