Unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood s-a destramat pentru ca "vor lucruri diferite in momentul de fata", spune o sursa din apropierea lor.

Sa nu plangem foarte mult pentru Cooper (Marea Mahmureala, Limitless) si Saldana (Star Trek, Colombiana), avand in vedere ca erau impreuna de doar trei luni. Dar Zoe Saldana a fost vazuta recent in oras alaturi de mama "fostului" si de aceea vestea este destul de surprinzatoare.

Nimeni nu a inselat sau a provocat scandal, Bradley pur si simplu nu vrea sa fie intr-o relatie in momentul de fata. Sa nu uitam ca actorul cu radacini italiene si irlandeze este "Cel mai sexy barbat al anului". Intelegem perfect de ce ar vrea sa profite de acest titlu, cat timp il detine.

"Au o prietenie grozava, o atractie naturala intre ei si de aceea au putut sa adua relatia la un nou nivel. Nu s-au sincronizat foarte bine pentru ca momentan vor lucruri diferite in vietile lor", a explicat sursa pentru eonline.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.