9AM.ro iti prezinta cele mai picante stiri ale zilei, rezumate intr-o revista a presei mondene. Astazi: Carmen Harra se lupta cu toata lumea, iar Catalin Botezatu mai scoate cateva perle.

Somonii infrunta nenumaratele vicisitudini ale naturii pentru a se intoarce inapoi in iazul unde s-au nascut. Fetele de la Indiggo ar putea sa invete ceva de la somoni, pentru ca ele nu mai vor sa auda de Romania, relateaza click.ro.

Carmen Harra adopta atitudinea de martir: "Am invatat sa va iubesc, chiar daca ma improscati cu noroi".

Harra are o idee foarte ciudata despre iubire, avand in vedere ca pe libertatea.ro citim ca astroloaga vrea sa dea in judecata producatorii emisiunii lui Capatos.

Unii bebelusi primes bavetici si maimutoi, altii primesc apartamente. Prin "altii" vrem sa se inteleaga "tripletii Nicoletei Luciu".

Cancan.ro are o obsesie pentru menage a trois-uri bolnave astazi. Catalin Botezatu ar fi trait o astfel de experienta alaturi de Andrei Iordache ("fiul lui"). Mihai Mitoseru a avut relatii intime cu prietena sa in timp ce tatal ei se afla in acelasi pat. Nu cititi articolele daca tocmai ati mancat de pranz.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.