9AM.ro iti prezinta cele mai picante stiri ale zilei, rezumate intr-o revista a presei mondene. Astazi: sirul de reactii ale vedetelor la Gala Premiilor Gopo continua.

Catalin Botezatu recunoaste pentru click.ro ca Bianca Dragusanu ii lipseste, din mai mutle puncte de vedere. Este o varianta a sindromului Stockholm: victima torturii ajunge sa se ataseze de tortionar.

Radu Valcan a participat alaturi de prietena lui, Adela Popescu, la Gala Premiilor Gopo, dar nu a fost deloc impresionat de ce a vazut, conform cancan.ro.

Unele lucruri insa merita sa fie luate in ras. Cum ar fi faptul ca Mircea Solcanu a venit in fusta la Gala Gopo. Nici macar o fusta masculina, cum ar fi un kilt, ci o fusta lunga de seara de gala.

Prezent la premiile Gopo impreuna cu sotia sa, Cabral nu a inteles de ce nu toata lumea a avut o tinuta de gala.

"Am vazut jeansi si geci de piele la un eveniment care cere prestanta", a notat Cabral pe blogul sau.

Oare fusta colegului sau de la Povestiri avea destula prestanta pentru Cabral?

De ce vrea Mihai Mitoseru sa se insoare? El de fapt nu vrea nici in ruptul capului, dar daca nu ar avea de ales, ar vrea sa vina Holograf la nunta lui sa-l linguseasca nitel.

La o zi dupa ce a fost stabilit ca Madalina Manole este un cetatean de onoare al Ploiestilor, ziarulring.ro scrie despre starea deplorabila in care se afla mormantul cantaretei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.