Descopera cele mai importante evenimente ale primelor ore.

Dimineata incepe trist pentru lumea teatrului. Romania a pierdut un mare actor, in persoana lui Stefan Radof, care s-a stins din viata la varsta de 77 de ani. Acesta era internat la Spitalul Floreasca din Capitala.

Un alt incident s-a intamplat la primele ore ale diminetii, de aceasta data la Spitalul Universitar din Capitala. Un barbat internat la Sectia Chirurgie a murit dupa ce a cazut, miercuri dimineata, de la etajul sase al cladirii. Barbatul avea 42 de ani si era internat in vederea unei interventii chirurgicale, a precizat medicul Bogdan Popescu.

Pe plan extern, republicanii fac presiuni asupra lui Barack Obama ca acesta sa nu reduca arsenalul nuclear. Peste 40 de senatori republicani i-au scris presedintelui Barack Obama indemnandu-l sa nu reduca arsenalul nuclear al Statelor Unite.

Totodata, Pentagonul sprijina extinderea sistemului de aparare antiracheta israelian.SUA si-a anuntat intentia de a solicita fonduri pentru a sprijini expansiunea sistemului de aparare antiracheta israelian "Iron Dome" (Domul de Fier).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.