9AM.ro iti prezinta cele mai picante stiri ale zilei, rezumate intr-o revista a presei mondene. Astazi: Gala Premiilor Gopo si un nou scandal X Factor.

Andreea Raicu si Tudor Chirila au facut o poza "de Facebook" impreuna la Gala Premiilor Gopo, prilej cu care click.ro a sarit la concluzia ca sigur cei doi se impac. Asteptam cu sufletul la gura (nu chiar) schimbarea "statutului de relatie" (care nu o sa se intample).

Gala Premiilor Gopo a fost o ocazie excelenta pentru vedetele noastre sa se aranjeze si sa se coafeze. Vezi o galerie cu cele mai fandosite costumatii pe procinema.ro.

Castigatorii Premiilor Gopo

Inna s-a tuns, conform aceleiasi surse.

Un nou scandal, marca X Factor. Tocmai ce si-a primit Andrei Leonte banii, Iulian Vasile (clasat pe locul al treilea in concursul de pe Antena 1) se plange ca Adi Sina nu i-a compus inca melodia pe care i-o promisese, relateaza cancan.ro.

Delia Matache
isi tradeaza sexul. In opinia ei, femeile "varza la volan" merita sa fie injurate. Citam: "Meritaaaaaaa". Am incheiat citatul.

Madalina Manole
a devenit cetatean de onoare post-mortem al municipiului Ploiest, scrie libertatea.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.