9AM.ro iti prezinta cele mai picante stiri ale zilei, rezumate intr-o revista a presei mondene. Astazi: Andreea Marin contempleaza un divort, lar Catalin Botezatu contempleaza poligamia.

Ipocrizia vedetelor noastre. Tania Budi este de acord cu injectiile de Botox, dar nu cu operatiile estetice care te transforma in "zombie", conform citatului din click.ro. Dar oare injectiile de otrava in muschii fetei ce efect or avea? Iti dau energie si pofta de viata?

Divort? Andreea Marin si Stefan Banica Jr? Sa pronunti aceste cuvinte in aceeasi propozitie pare sa fie o reteta pentru dezastru, insa Zana nu a facut decat sa precizeze, citeaza cacan.ro, ca in cazul unui nou divort in viata ei, nu ar fi daramata.

Mircea Solcanu, prezentatorul Povestirilor de Noapte, a declarat ca el ar prefera sa joace roluri de baieti rai pentru ca "asta iubesc femeile". Sa ridicam o spranceana sceptica vizavi de ideea ca Solvcanu ar fi interesat de ce le atrage pe femei.

Andra l-a iertat pe Maruta pentru farsa pe care i-a jucat-o, scrie libertatea.ro.

Catalin Botezatu ar vrea sa fie provocat de o casatorie cu mai multe femei, pentru ca una nu i-ar fi de ajuns, a declarat desingerul pentru ziarulring.ro. Ii recomandam sa se converteasca la religia mormona si sa se mute in statul Utah.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.