Vedeta se afla in Los Angeles la petrecerea de lansare a noului sau parfum True Reflection, cand o femeie a aruncat cu o punga de faina pe ea.

Kim Kardashian s-a umplut din cap pana in picioare cu faina dar nu a facut niciun fel de criza de isterie. In schimb s-a retras calm, s-a curatat si apoi s-a intors pe covorul rosu, relateaza eonline.

"Este cel mai neasteptat, ciudat si nebun lucru care mi s-a intamplat vreodata. I-am spus artistului meu de make-up, vreau mai multa pudra si uite ca am primit prea multa", a povestit Kim, amuzata de incident.

Femeia din spatele "urgiei albe" a incercat sa fuga, insa fortele de securitate de la eveniment au prins-o. Nu exista in momentul acesta o explicatie clara pentru incident, insa cei din apropierea femeii ar fi auzit-o zicand ceva despre "blana", indicand ca era o sustinatoare infocata a drepturilor animalelor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.