Andrei Gheorghe ne imparteste cateva sfaturi de cariera, mai ales daca vrei sa lucrezi in show-business.

Andrei Gheorghe a stat de vorba cu StartEvo despre cariera si divertisment, dar mai ales despre cat de important este sa fii sigur pe tine pentru ca daca esuezi, nu este vina nimanui decat a ta.

"Nu am avut pile. Nu am avut noroc. Nu a avut nimeni grija de mine. Dar ce poti sa observi este ca e cineva prezent in toate discutiile. TU. Tu esti cel care nu a avut noroc. (...) Unde crezi tu ca e vina frate? La tine. Numai la tine. Totdeauna e numai la tine. E decizia ta. Numai de tine depinde!", a declarat Andrei Gheorghe.

Vedeta de televiziune a recunoscut ca pentru copiii sai nu va ezita sa apeleze la legaturi si cunostinte pentru a le asigura intrarea in showbiz.

"Pila functioneaza. E recomandarea noastra directa. Faci un enunt in spatele caruia stai. Si celalalt are incredere in tine. E o bucatica. E o intrare. E o fractiune de secunda."


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.