9AM.ro iti prezinta cele mai picante stiri ale zilei, rezumate intr-o revista a presei mondene. Astazi: Inna este surprinsa de cutremurul din Mexic, iar identitatea logodnicului lui Teo este dezvaluita.

Ghinioanele o urmaresc pe Inna. Cantareata a fost surprinsa de un cutremur in Mexic, potrivit click.ro.

Tabloidele au aflat in sfarsit identitatea viitorului sot al lui Teo si ii descos viata. Are 43 de ani, locuieste in Franta si mai are doi copii dintr-o casatorie anterioara, potrivit cancan.ro.

Naomi isi face legaturi in lumea interlopilor din Constanta, prin afaceristul Gheorghe Bosanceanu, relateaza libertatea.ro. Sa aiba grija pentru ca daca il prinde politia cu ceva, nu cred ca il trimit la inchisoarea de femei.

Pepe si Raluca Pastrama au stabilit data nuntii. Pe 18 aprilie, la trei zilei dupa Paste, cei doi isi vor lega destinele, conform aceleiasi surse.

Cineva mai lucreaza si in industria asta. Dana Rogoz a castigat premiul Uniunii Cineastilor din Romania pentru rolul sau din scurt-metrajul, Incearca sa nu clipesti, relateaza ziarulring.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.