La 20 de ani de cand a jucat intr-una dintre cele mai faimoase comedii romantice ale tuturor timpurilor, Richard Gere continua sa fie rautacios.

Animozitatea dintre Richard Gere si Julia Roberts pe platourile de filmare ale Pretty Woman (Frumusica) este legendara. Dar problemele lui Gere nu se opresc doar la partenera sa de film.

"Este rolul care mi-a placut cel mai putin. Oamenii ma intreaba tot timpul despre filmul acela, dar eu deja l-am uitat. A fost doar o comedie romantica ridicola", a explicat Richard Gere pentru revista Woman's Mag, relateaza eonline.

Gere este mult mai mandru de noul sau film Arbitrage, un thriller financiar, despre care actorul spune ca are "o motivatie si o influenta reala". In Arbitrage, Gere joaca tot un rol de miliardar, dar genul de bogatas care este opusul personajului sau din Frumusica.

"Frumusica a transformat bogatii in printi fermecatori, ceea ce era complet gresit. Din fericire astazi suntem mai sceptici in privinta lor", a concluzionat actorul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.