Una dintre regulile de baza ale emisiunii X Factor este ca talentele muzicale adunate trebuie sa fie "nedescoperite".

Se pare ca tanarul Andrei Leonte, care a castigat primul sezon al emisiunii, le-ar fi dezvaluit colegilor sai de emisiune care se aflau in concurs cu el ca are un contract la o casa de discuri. Leonte a ajuns in finala alaturi de Iulian Vasile si Alin Vaduva.

Acestia visand inca la premiul de 200.000 de euro, l-ar fi parat organizatorilor, potrivit ziarulring.ro.

"La inscrierea in concurs, fiecare participant a dat o declaratie pe propria raspundere ca nu are niciun contract cu vreo casa de productie muzicala. In rest, nimeni nu a stat sa verifice. Acum, la doar cateva zile inainte de decernarea marelui premiu, ceilalti doi finalisti au venit cu avocati sa conteste castigatorul si sa spuna ca acesta a incalcat regulamentul", au declarat sursele citate.

Situatia urmeaza sa se clarifice in urmatoarele zile, dupa ce acuzatorii vin cu dovezi. Intre timp, Andrei Leonte s-a exprimat pe Facebook in privinta situatiei, relateaza click.ro.

"Asa cum am mai spus, tot ce mi-am dorit eu a fost sa cant, iar Antena 1 mi-a dat aceasta sansa prin X Factor, lucru pentru care le multumesc cat pot de mult! Astept, impreuna cu voi, decizia organizatorilor!"


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.