Lara Fabian a avut parte de o mare surpriza la concertul de sambata, la Sala Palatului, la inceputul melodiei "Je t'aime".

De la primele acorduri ale piesei, toata sala s-a ridicat in picioare tinand foi cu inimioare si cu mesajul "Ne-ai lipsit". Artista, uluita, a lasat publicul sa cante prima strofa si refrenul piesei.

Aceasta uriasa declaratie de dragoste pentru Lara Fabian, care a sustinut primul ei concert in Romania, sambata seara, pe scena Salii Palatului din Capitala, a fost pregatita de fan clubul autohton al artistei, relateaza MEDIAFAX.

Toti spectatorii, care au umplut sala, fiind oameni care au asistat la concert si in picioare, de-o parte si de alta, au gasit pe scaune foile respective, care aveau pe o parte imprimate inimioare cu textul "Tu nous a manqué" (Ne-ai lipsit), iar pe cealalta indrumarea sa ridice aceste foi la piesa "Je t'aime".

Cantareata a fost vizibil impresionata de gest. Spectatorii au inceput sa cante piesa - peste 4.000 de voci inganand versurile primei strofe si celebrul refren, pentru ca vocea Larei sa rasune apoi pana la final, cand cantareata a exclamat "Va iubesc, Bucuresti!", in engleza si franceza.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.