9AM.ro iti prezinta cele mai picante stiri ale zilei, rezumate intr-o revista a presei mondene. Astazi: Maruta a facut-o pe Andra sa planga, in direct, si Anda Adam si Inna are probleme cu drepturile de autor.

Nimeni nu scapa de furia Youtube, nici macar Inna. Contul oficial al cantaretei a fost blocat din cauza reclamatiilor de violare a drepturilor de autor, scrie click.ro.

Fetele de la Burlacul incep sa se "certe" pentru audienta. Iar cancan.ro este la fata locului ca sa documenteze fiecare replica insipida.

Intelepciunea Simonei Sensual te va ajuta sa faci fata zilelelor grele: "Abia atunci cand omul are compasiune fata de toate fiintele vii, se poate numi nobil". Daca intelepciunea nu te ajuta, atunci exista intotdeauna puzderia de poze cu ea goala care impanzesc mass-media.

Toti ochii sunt pe Andra dupa ce solista a reactionat urat la o farsa facuta de sotul ei. Andra a izbucnit in lacrimi, crezand ca e sechestrata de un taximetrist, relateaza libertatea.ro.

Anda Adam se duce la Beirut, Liban, pentru a sustine un concert in fata a 25.000 de oameni, relateaza ziarulring.ro. Sa speram ca instalatia de playback este ultra-performanta. Nu vrem sa pornim razboi cu Liban, mai ales din cauza Andei Adam.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.