Pentru un serial cu un asa nume, Luck a fost o productie ghinionista. Trei cai au murit in timpul filmarilor, motiv pentru care HBO l-a anulat.

Povestea serialului se invartea in jurul lumii curselor de cai si actori de renume precum Dustin Hoffman si Nick Nolte interpretau roluri principale. Luck parea sa fie inca o reteta de succes, marca HBO, insa niciodata nu a avut audiente foarte mari.

Premiera serialului a tinut doar 1,1 milioane de spectatori in fata ecranelor de televiziune, relateaza Huffington Post.

In timpul filmarilor la primele episoade, doi cai au avut accidente si au trebuit sa fie eutanasiati. PETA a fost prima organizatie care s-a plans de atitudinea HBO in privinta acestor incidente, afirmand ca nu este normal "sa moara doi cai pentru cateva ore de televiziune". Saptamana aceasta a avut loc un al treilea accident, in urma caruia un cal a trebuit sa fie eutanasiat.

HBO a luat decizia sa anuleze serialul pentru ca desi se iau cele mai stricte masuri de precautie, accidente oricum se intampla.

"Niciodata sa nu lucrezi cu copii sau animale", se zice din vremuri stravechi la Hollwyood. Ghinionul serialului Luck demonstreaza intelepciunea acestei zicale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.