Fosta gimnasta Nadia Comaneci a fost sarbatorita la resedinta ambasadorului Romaniei la Washington, in saptamana in care va implini 44 de ani, se arata intr-un comunicat al Ambasadei Romaniei in Statele Unite.

La eveniment au fost prezenti ambasadorul Romaniei la Washington, Sorin Ducaru, presedintele organizatiei Special Olympics, Timothy Shriver, presedintele Islandei, Olafur Grimsson si sotia sa, Gudrun Katrin Thorbergsdottir, seful departamentului de justitie american, Alberto Gonzales, adjunctul consilierului prezidential pentru securitate nationala, J.D. Crouch, adjunctul secretarului apararii, Gordon England, precum si numerosi reprezentanti ai organizatiilor neguvernamentale si ai mediului de afaceri din Statele Unite si reprezentanti ai mass-media americane. Pianistul roman Dan Grigore, aflat intr-o vizita la Washington, unde sustine un concert la Ambasada Romaniei, a fost, de asemenea, prezent la eveniment.

Cotidianul The Washington Post si publicatiile Washington Diplomat, Capitol File Magazine si DC Style Magazine au oferit spatii acestui eveniment si au reamintit performantele unice ale Nadiei Comaneci de-a lungul carierei sale sportive.

Mesaje de felicitare au fost primite din partea liderului majoritatii republicane din senatul american, Bill Frist, a fostului presedinte american Bill Clinton si a senatoarei Hilary Clinton, precum si de la Maria Schriver, sotia guvernatorului de California Arnold Schwarzenegger si ea o personalitate activa in cadrul organizatiei Special Olympics. Nadia Comaneci va implini, sambata, 44 de ani.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.