9AM.ro iti prezinta cele mai picante stiri ale zilei, rezumate intr-o revista a presei mondene. Astazi: Lucian Viziru s-a calmat, iar Luminita Anghel s-a maritat (scuzati rima).

Din ciclul "Patimile lui Lucian Viziru", fostul membru al formatiei AXXA s-a declarat multumit de rezultatele stradaniilor sale, relateaza click.ro. Datorita lui s-a schimbat juriul la Eurovision.

Melodia care a castigat selectia nationala, Mandinga - Zaleilah, a ajuns, in mod previzibil, sa stranga vizualizari pe Youtube, relateaza aceeasi sursa.

Primavara este momentul perfect in care unii oameni isi aduc aminte ca au un ceas biologic care ticaie in nestire. Lumintia Anghel si iubitul ei au ascultat cu atentie si s-au hotarat sa se casatoreasca in secret, relateaza realitatea.net.

Ce mai face Dan Octavian Visan, profesorul de la Jean Monnet? Se intaraste spiritual prin apropierea de Dumnezeu, conform cancan.ro.

Emil Boc a facut primele declaratii in legatura cu scandalul generat de emisiunea lui Dan Capatos, care a difuzat imagini cu fostul premier in pielea goala. Boc s-a gandit sa-i dea in judecata si sa doneze banii castigati astfel, relateaza libertatea.ro. Emil Boc stie cum sa faca limonada cand viata ii da lamai.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.