The Fray vs. The Killers - un scandal care dovedeste ca si in universul sensibil al muzicii indie-romantice poate izbucni oricand "violenta".

Isaac Slade, solistul formatiei The Fray, a declarat ca in viitorul apropiat daca-l prinde pe Brandon Flowers, solistul The Killers, il va "pocni in gura".

Totul a pornit de la un moment dintr-un concert The Killers care a fost surprins si postat pe Youtube. Brandon Flowers, iritat ca multimea nu este mai animata, a declarat in mijlocul concertului: "Hai dansati, nu suntem la un concert The Fray".

Care a fost reactia lui Slade?

"Nu am putut decat sa rad pentru ca este adevarat - avem un public inteligent, sensibil caruia nu-i place sa danseze. Totusi, trebuie sa ma revansez din moment ce Flowers s-a luat de fanii nostri. Data viitoare cand il vad, o sa-l pocnesc in bot", a declarat Slade pentru Daily Star, citat de nme.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.