Cea de-a saptea editie a Galei TNL s-a desfasurat, timp de mai multe ore, intr-o atmosfera marcanta.

Desfasurat sub egida cuvantului-cheie "Libertate", evenimentul a inceput cu discursul lui Florin Alexandru Alexe, presedintele tineretului liberal, care a promis "o surpriza" pentru luna aprilie, respectiv "un nou mod de comunicare, un portal care va revolutiona putin mass-media".

Au urmat numeroase premii, pentru "Cel mai activ tanar in administratia locala", "Cea mai activa organizatie locala", "Cel mai important eveniment local", "Cel mai activ tanar liberal", "Cel mai activ tanar om de afaceri liberal", "Cea mai mediatizata filiala", "Cel mai important sustinator al TNL", "Cel mai bun blog liberal", "Cel mai tanar senior", "Cel mai bun site liberal", "Cel mai activ tanar liberal in administratia locala", "Cel mai important eveniment national", "Cel mai important eveniment international", "Rezistenta prin cultura", scrie MEDIAFAX.

A fost premiat Regele Mihai, pentru "Cea mai lunga cariera in slujba libertatii". Nu a fost prezent dar, chiar si in lipsa, a fost aclamat in picioare, timp de mai multe minute, de cei prezenti. A venit, cateva minute mai tarziu, randul seniorilor liberali - Mircea Ionescu Quintus si sotia sa, Viorica Quintus, Radu Campeanu si Dinu Zamfirescu - sa urce pe scena.

Seara s-a terminat pentru unii dintre cei prezenti - inclusiv pentru Crin Antonescu, Calin Popescu Tariceanu, Radu Campeanu, Andrei Chiliman - inainte de incheierea propriu-zisa a galei. Altii - Mariana Campeanu, Mircea Ionescu Quintus - au stat pana la sfarsit.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.