Cantaretul a depus contestatie la EBU (organizatorul competitiei), iar astazi intentioneaza sa depuna o plangere la DNA impotriva juriului care a facut selectia pieselor.

Lucian Viziru este indignat de decizia lui Dan Manoliu, seful Departamentului Divertisment al TVR, de a include in juriu reprezentanti ai caselor de discuri, desi in regulamentul EBU se precizeaza ca membrii juriului nu pot sa aiba nici o legatura cu participantii din concurs, relateaza evz.ro.

In acelasi timp, artistul declara ca nu a initiat scandalul din pricina respingerii piesei lui, ci din principiu, in conditiile in care romanii, prin taxa radio-TV, platesc pentru concurs.

[VIDEO] 15 melodii romanesti in cursa pentru Eurovision

"Chiar nu ne intereseaza ca se folosesc de banii nostri? Cum a intrat peste noapte in concurs Catalin Josan si de ce?", se intreaba Viziru.

El mentioneaza ca, in ultimele ore ale inscrierii, 40 de piese fusesera respinse, iar a doua zi acestea au aparut in competitie, desi dosarele trebuiau vizate de un notar. Lucian Viziru se indoieste ca un notar a venit si a lucrat toata noaptea pentru a autoriza 40 de dosare.

Citeste si
[VIDEO] Sase bunicute reprezinta Rusia la Eurovision


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.