Bobbi Kristina are doi ani sa-si revina din depresie, pentru a primi prima transa din mostenirea sa de 20 de milioane de dolari.

In varsta de 19 ani, Bobbi Kristina va mosteni 100% din averea lui Whitney Houston, estimata la 20 de milioane de dolari, relateaza tmz.com.

Potrivit surselor, testamentul lui Whitney nu mentioneaza alti mostenitori decat "copiii ei naturali". Singurul copil al lui Whitney este Bobbi Kristina, caruia ii raman toate posesiunile mamei sale. Averea lui Whitney va fi transformata intr-un trust, la care Bobbi Kristina va avea acces treptat.

O parte din bani ii va primi cand implineste 21 de ani, o alta parte la varsta de 25 de ani. Restul banilor va deveni disponibil pentru Bobbi Kristina la varsta de 30 de ani. Testamentul a fost intocmit si semnat de Whitney in 1993, cu o luna inainte de nasterea singurei sale fiice.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.