9AM.ro iti prezinta cele mai picante stiri ale zilei, rezumate intr-o revista a presei mondene. Astazi: Moni vrea pace cu Irinel, iar Lucian Viziru vrea razboi cu TVR.

In ultima vreme, tabloidele din Romania si-au adus aminte de existenta lui Irinel Columbeanu si a Monicai Gabor. Fosta doamna Columbeanu i-a adus milionarului un mesaj de pace, simplu si direct: "vreau sa ne crestem copilul impreuna", relateaza cancan.ro. Sa fie de vina influenta chinezului care vine dintr-o familie mare?

Daca acesta este cazul, atunci avem vesti proaste pentru Monica. Ea se va marita din nou, dar nu cu Mr. Pink. Planetele au decis asta, prin mesagerul lor pe Pamant, Carmen Harra, citata de click.ro.

Scandalul iscat de Lucian Viziru cu ocazia preselectiilor pentru Eurovision se inteteste. TVR vine cu o concesie, ii va difuza melodia dupa concursul Eurovision. Adica in momentul in care nu va mai interesa pe nimeni.

Iubitul Cristinei de la Amadeus
vrea sa o convinga sa treaca la genul manelelor, relateaza libertatea.ro. Din ratiuni muzicale dar si feministe, ne opunem. Cristina, nu inseamna NU.

In al doilea episod al emisiunii Burlacul, Vladimir Draghia si Catalin Botezatu le duc pe fete la un restaurant japonez "foarte frumos si foarte fashion", relateaza ziarulring.ro. Probabil ca era coada la shaormerie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.