9AM.ro iti prezinta cele mai picante stiri ale zilei, rezumate intr-o revista a presei mondene. Astazi: Alexandra Stan si Mihaela Radulescu fac declaratii "modeste", Andreea Ibacka se inspira de la personaje de desene animate.

Alexandra Stan recunoaste ca are o viata "destul de complicata", fiind citata de click.ro. Pacat ca acest lucru nu se reflecta si in muzica ei, poate ar scoate niste melodii mai inspirate.

Dan Capatos si Catalin Botezatu au realizat ca au creat un monstru. Este bineinteles vorba de Bianca Dragusanu. 19 milioane de romani asteapta scuze in scris de la cei doi.

Unele femei sunt inspirate de Coco Chanel, altele de Audrey Hepburn, altele o au pe Madonna ca idol. Pentru Andreea Ibacka, adevarata muza este... Ciocanitoarea Woody, relateaza cancan.ro.

Ovidiu Lipan Tandarica se crede Hugh Hefner al Romaniei. Artistul se casatoreste la varsta de 59 de ani, potrivit libertatea.ro. Nu putem decat sa ii uram casa de piatra.

Mihaela Radulescu da dovada de "modestie" moldoveneasca. "Am 42 de ani in buletin si 30 de ani in oglinda", a declarat vedeta, citata de aceeasi sursa.

Oana Zavoranu afla despre barbatii cu care a avut relatii intime din rechizitorii, scrie ziarulring.ro. Asta e, daca memoria nu o mai ajuta. Sa fie si birocratia buna la ceva.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.