Au trecut doar doua saptamani de la trecerea in nefiinta a lui Whitney Houston si deja se fac planuri pentru un film biografic despre viata ei.

Principalul om din spatele proiectului cinematografic este mentorul lui Whitney, Clive Davis. Candidatele vizate pentru interpretarea lui Whitney sunt Rihanna (24 de ani), Jennifer Hudson (30), Vivica Fox (47) si Jordin Sparks (22), relateaza Daily Mail.

Rihanna a facut deja primul pas spre o cariera la Hollywood, dupa ce a jucat in filmul Battleship care va fi lansat anul acesta.
Dar cantareata deja a refuzat un rol intr-un remake al filmului The Bodyguard si a declarat ca nu doreste sa joace intr-un film pentru care va fi nevoie sa cante:

"Nu-mi place cand solistii fac filme despre muzica pentru ca nu poti sa accepti ca, de fapt, interpreteaza un rol. Vreau sa interpretez un personaj nou. Eu deja sunt Rihanna in viata de zi cu zi, un rol de cantareata nu m-ar provoca".

E posibil sa se razgandeasca daca este vorba despre posibilitatea de a o interpreta pe Whitney Houston.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.