9AM.ro iti prezinta cele mai picante stiri ale zilei, sumarizate intr-o revista a presei mondene. Astazi: Andreea Raicu are probleme legale, iar Vladimir Draghia are probleme cu sensul cuvantului "discrete".

Diamantele sunt cele mai bune prietene ale fetelor, dar nu si pentru Andreea Raicu. Vedeta a ajuns la procese cu o firma de bijuterii care i-ar fi adus prejudicii de imagine, relateaza click.ro.

Vladimir Draghia este cel mai nou "burlac" de la Antena 1, dar baiatul acesta pare hotarat sa NU isi gaseasca dragostea vietii in reality show-ul respectiv. Oricum stim ca trebuie sa atingi un nou nivel cosmic de naivitate pentru a crede ca premiza emisiunii "Burlacul" este autentica, dar chiar asa Vlad? Sa fii prins de reporterii cancan.ro cu Augusta Lazarov in apartament?

Macar sa se abtina pana cand Antena 1 bate ProTV-ul la audienta. Uite, o fata i-a daruit deja botosei de bebelus in emisiune, potrivit libertatea.ro.

Apropo de copii, Adela Popescu si-a potrivit alarma la ovare. In trei ani sau mai putin vrea neaparat sa aiba cel putin un copil, scrie ziarulring.ro.

Cum a reusit Bodo sa slabeasca 18 kilograme in 45 de zile? Apeland la dieta lui Jennier Lopez. Oare ce efect a avut asupra posteriorului sau?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.