Overkill si-a confirmat prezenta la festival si va urca pe scena vineri, 15 iunie, iar LAKE OF TEARS si W.A.S.P. vor canta pentru publicul de la Bucuresti in a treia zi de festival, duminica, 17 iunie!

Overkill este o trupa de thrash metal, formata in 1980 in New Jersey. Cu o cariera impresionanta de peste 30 de ani, formatia s-a bucurat de succes inca din 1987, odata cu lansarea albumului „Taking Over”.

Lake of Tears este o trupa suedeza de gothic metal si doom metal cu influente de psychedelic rock si progressive metal, infiintata in anii ’90. Membrii Lake of Tears nu sunt la prima vizita in Romania, au tinut sa transmita un mesaj fanilor romani: “Este pentru a patra oara cand Lake of Tears va concerta in Bucuresti, capitala Romaniei. Pentru noi Bucurestiul este unul din orasele unde ne simtim acasa si de unde avem amintiri exceptionale.. Este o onoare pentru noi sa revenim la Bucuresti si sa concertam pe aceeasi scena cu Mӧtorhead si W.A.S.P.!”

W.A.S.P. este o trupa formata in 1982, al carui prim album, “W.A.S.P.”,a fost inregistrat in 1984, urmat un an mai tarziu de albumul “The Last Command”, iar seria albumelor de succes a continuat in cei 30 de ani de cariera.

OST Fest va avea loc intre 15 si 17 iunie la Romexpo, unde vor canta Overkill, Lake of Tears, W.A.S.P., Motley Crüe, Motorhead, Europe, Dimmu Borgir, Megadeth si nu numai. Preturile abonamentelor de festival variaza intre 150 si 800 de lei (tribuna VIP).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.