9AM.ro iti prezinta cele mai picante stiri ale zilei, sumarizate intr-o revista a presei mondene. Astazi: despre ipocrizia lui Mihai Traistariu, sanii lui Blochina si libido-ul lui Morosanu.
Mihai Traistariu este indignat de lipsa de etica a artistilor care exista in industria muzicala romaneasca.

"Cand apari in emisiune si canti in chiloti, deja din start n-ai cum sa te mai numesti cantareata!", a declarat Traistariu pentru click.ro.

Bineinteles ca artistele de astazi apar dezbracate pe scena, avand in vedere ca atunci cand erau mici ii ascultau pe baietii de la Valahia cantand "Vrem fetite dotate".

Catalin Morosanu nu are voie sa faca sex timp de opt luni. Milioane de fete (si cateva zeci de baieti) din toata lumea au izbucnit brusc in plans.

Tabloidele sunt mai interesate de cum arata fosta amanta a lui Piturca decat Piturca in sine, care are poze semi-nud cu ea prin casa.

"Pozele au fost facute pentru un calendar acum vreo sase ani. Am lucrat cu un fotograf foarte cunoscut care m-a convins sa scap de haine", a comentat Victoria Blochina pentru libertatea.ro.

Sigur nu a fost nevoie de prea multa munca de convingere.

Benone Sinulescu crede ca sansa Romaniei la Eurovision este sa participe un artist cu o melodie populara, relateaza ziarulring.ro. Hop s' asa.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.