Este randul unei alte metropole romanesti sa gazduiasca formatia suedeza care a animat anii pentru noi.

Dupa succesul impresionant inregistrat la Bucuresti anul trecut, duo-ul suedez Roxette revine in Romania, de data aceasta la Cluj Arena, pe 19 iulie! Concertul este inclus in cea de-a doua parte a turneului international ce promoveaza albumul Charm School, lansat anul trecut.

Dupa ce vara trecuta, fanii din Bucuresti au avut sansa de a asculta live cele mai cunoscute piese Roxette, acum a venit randul clujenilor sa se bucure de show-ul electrizant al trupei.

Dupa aproape 25 de ani de cariera ce insumeaza nu mai putin de 39 de single-uri si 42 de videoclipuri, 8 albume de studio, 8 DVD-uri, 9 compilatii si vanzari de peste 75 de milioane de discuri in intreaga lume, Roxette reprezinta una dintre cele mai importante trupe de pop-rock din istorie.

Biletele vor fi puse in vanzare pe data de 23 februarie, pe www.MyTicket.ro. Incepand cu 29 februarie, acestea vor putea fi achizitionate si din reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, Sala Palatului precum si din retelele afiliate Myticket.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.