Doamnelor si domnilor, asasinul cu sange de tigru si ADN de Adonis s-a intors! Charlie Sheen a oferit intr-un interviu parerea lui sincera despre inlocuitorul sau, Ashton Kutcher.

Pana acum Charlie Sheen s-a purtat foarte politicos si profesional fata de Ashton Kutcher, declarand ca nu are resentimente fata de actorul mai tanar. Dar studio-ul Warner Brothers l-a amenintat cu proces dupa ce Charlie a folosit o imagine din serialul Doi Barbati si Jumatate (Two and a Half Men) in promovarea noului sau serial, Anger Management.

Iar Charlie s-a enervat.

In direct pentru TMZ, Charlie Sheen a declarat: "M-am saturat sa mint. Sa ma prefac ca serialul ala nu este varza... Sa ma prefac ca Ashton nu e varza".

Charlie Sheen a tinut sa adauge totusi ca nu are nimic personal cu Kutcher, dar ca tanarul actor este "prizonier intr-un serial cu scenaristi foarte slabi".

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.