Daca vrei sa stii mai multe despre filmul Abraham Lincoln: Vanator de Vampiri, pe cine sa intrebi daca nu pe producatorul proiectului, Tim Burton.

Regizorul gotic a aparut la un eveniment special pentru reprezentantii presei, sub forma de filmare video. Studio-ul Fox a aranjat sa transporte jurnalisti si bloggeri din toata tara la Muzeul Prezidential Abraham Lincoln din Springfield, Illinois, relateaza deadline.com.

Aici jurnalistii au putut sa stea de vorba cu Benjamin Walker (actorul principal), regizorul Timur Bekmambetov (cunoscut mai ales pentru Wanted) si scenaristul Seth Grahame-Smith (care a scris si cartea pe care se bazeaza filmul).

Tim Burton nu a luat parte la eveniment pentru ca se afla in Marea Britanie, unde investiga zvonul ca Printul Charles ar fi varcolac. S-a oprit putin din munca sa de cercetare pentru a le prezenta jurnalistilor trailerul pentru filmul Abraham Lincoln: Vanator de Vampiri.

Filmul va avea premiera in Romania pe 3 august.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.