Dupa ce a cucerit tot ce se putea cuceri in industria muzicala, Adele va lua o pauza de patru - cinci ani pentru a fi pur si simplu fericita.

Intr-un interviu cu revista US Vogue citat de Daily Mail, cantareata britanica a declarata: "Ma retrag pentru patru, cinci ani. Daca lucrez in mod continuu, relatiile mele esueaza. Macar acum am timp sa pot sa compun album fericit. Si sa fiu indragostita si fericita".

In acelasi interviu, Adele vorbeste candid despre defectele dar si calitatile sale.

"Nu sunt bipolara, dar trec foarte repede de la 'Vai, cat te iubesc' la 'Iesi naibii din casa mea'. Cat priveste bilele albe: Fac orice pentru barbatul meu. Gatesc foarte bine. Sun amuzanta si tot timpul gata sa fac sex".

Daca Adele se tine de promisiune si nu ne va mai incanta cu vocea si muzica ei cativa ani, macar poate spune ca s-a retras de pe locul I. La premiile Grammy de duminica, Adele a plecat cu sase premii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.