Treptat, treptat ne revenim din amorteala avertizarilor repetate de ninsori si viscol. Ne incalzim cu o cafea si o portie de stiri mondene.

Emil Boc a fost surprins in pielea goala intr-o sala de fitness. Un subiect mic cu o acoperire foarte mare in tabloidele de astazi. Click.ro se indoieste de eficienta Serviciului Roman de Protectie si Paza care l-a lasat pe Boc complet dezgolit. Intrebari mai pertinente ar fi cine ar vrea sa vada asa ceva si cine ar vrea sa filmeze asa ceva?

Zapada mai da o lovitura industriei muzicale romanesti. Andreea Balan a ramas inzapezita in Barlad, relateaza cancan.ro.

Oare cand se va elibera tensiunea homoerotica ce se aduna de ani buni intre Radu Moraru si Mircea Badea? Mai nou, Nasul a transmis cateva vorbe "dulce" cu privire la prezentatorul emisiunii In Gura Presei prin intermediul blogului sau.

Libetatea.ro
ne arata cum il asteapta Simona-Sensual pe iubitul ei de Valentine's Day. Imbracata sexy si asa mai departe. Avand in vedere cati oameni o vad zilnic pe Simona-Sensual imbracata sexy, poate ca iubitul ei ar aprecia mai mult o shaorma.

ADPM
ne face cunostinta cu urmatorii candidati la titlul de Burlacul si Burlacita. Cel de-al treilea sezon al reality-show-ului „Burlacul” se filmeaza in aceste zile, avandu-l drept protagonist pe Vladimir Draghia. Dupa Vladimir, vine randul lui Andrei Iordache sa fie in centrul atentiei a peste 10 actrite debutante.

Violeta Babliuc
, din primul sezon al emisiunii Burlacul, va fi Burlacita.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.