Rapper-ul 50 Cent a inceput o colaborare cu World Food Program care il va purta prin Somalia si Kenya, pentru a vedea cu ochii sai efectele foametei.

50 Cent a ajuns miercuri cu avionul in Somalia si a aterizat pe aeroportul Dolo. 50 Cent, Curtis Jackson, in calitiate de partener al World Food Program (WPF), a promis ca va sponsoriza un program care sa ofere peste un miliard de mese refugiatilor, relateaza Huffington Post.

De asemenea, rapperul a promis ca pentru feicare bautura Street King vanduta, se vor dona 10 centi pentru WPF. Street King este un produs pentru care 50 Cent a fost angajat sa ofere promovare.

La mai mult de sase luni de la decretarea foametei in Somalia, ONU a anuntat saptamana trecuta ca situatia a luat sfarsit, desi starea tarii ramane in continuare critica. In total sunt 2,34 milioane de somalezi care au nevoie in continuare de ajutor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.