Eminem este dat in judecata. Din nou. De data asta este vorba de un barbat care care vrea 9 milioane de dolari pentru ca a furnizat ideea pentru o reclama in care apare rapperul.

Reclama a fost facuta in anul 2011 pentru Chrysler si intr-adevar, a fost unul dintre cele mai apreciate spoturi ale anului, avand premiera in timpul Super Bowl-ului din acel an. In spotul respectiv se face un elogiu orasului natal al lui Eminem, Detroit.

Un barbat pe nume Stephen Lee Pieck l-a dat in judecata pe Eminem, pe motiv ca intreaga idee pentru reclama ii apartine. Pieck a declarat ca pe 9 septembrie 2010 lua cina cu Christina Aguilera si sotul ei. Aguilera l-a sunat pe Eminem si, prin intermediul telefonului, Pieck i-a explicat rapperului cum ar trebui sa se deruleze reclama.

Cireasa de pe tort? Stephen Lee Pieck s-a trecut ca "om al strazii" pe cererea de proces, relateaza nme.com.

"Vreau ca tribunalul sa-mi acorde compensatii in valoare de 9 milioane de dolari. Fiecare aspect al reclamei a fost furat din ideile mele. In plus nu am primit nici un fel de compensatie pentru munca prestata", a precizat reclamantul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.