Cantaretul Phil Collins a declarat ca si-ar dori ca fosta sa trupa, Genesis, sa se reuneasca la sapte ani de la destramare, potrivit BBC News Online. Collins, in varsta de 54 de ani, a declarat ca nu l-ar deranja sa treaca la tobe si sa il lase pe Peter Gabriel sa redevina solistul trupei, daca formatia initiala s-ar reuni.

"Daca acest lucru se intampla, voi fi acolo", a declarat Collins, care a preluat postul de solist al trupei in anul 1975, cand Gabriel s-a dedicat unei cariere solo. "Sunt deschis la aceasta idee. As fi fericit sa stau in spatele tobelor si sa il las pe Peter sa fie cantaretul. Daca nu se va intampla acest lucru, va fi pentru ca sunt mult prea multe piedici in calea noastra", a adaugat Collins, care a cantat de curand si in Romania. Phil Collins s-a nascut intr-o suburbie a Londrei, in 1951. El si-a inceput cariera ca tobosar. In 1970, s-a alaturat trupei Genesis, care era in cautarea unui tobosar si a ramas in spatele tobelor timp de cinci ani.

Cand Peter Gabriel, liderul trupei Genesis a parasit trupa, Collins a ajuns in fata microfonului si a adus trupei o faima pe care Gabriel nu a reusit sa i-o asigure niciodata. In paralel cu activitatea din cadrul grupului, Collins a avut si o cariera solo, "Face Value" fiind albumul sau de debut solo, lansat in 1981. Au urmat apoi albume solo precum "Hello I Must Be Going" (1982), "No Jacket Required" (1985), "...But Seriously" (1989), "Both Sides" (1993). In 1996, Collins si-a anuntat plecarea din Genesis, dupa 26 de ani alaturi de trupa.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.