Daniel Radcliffe a dat voce suferintelor a milioane de fani ai seriei Harry Potter, tradati de Academia Americana de Film.

Daniel Radcliffe este de parere ca membrii Academiei de Film sunt niste "snobi", avand in vedere ca au acordat 11 nominalizari filmului Hugo, dar au ignorat Harry Potter si Talismanele Mortii Partea a II a. Daniel Radcliffe crede ca Oscarurile au ceva impotriva filmelor comerciale, sau impotriva filmelor pentru copii. Asta daca nu sunt regizate de Martin Scorsese, a declarat actorul intr-un interviu cu Radio Times.

"Ma uitam zilele trecute la Hugo si ma gandeam de ce a fost filmul acela nominalizat, dar ale noastre nu? M-am enervat putin", a adaugat tanarul actor britanic, citat de Huffington Post.

Daniel, serios acum. Welcome to Hollywood!

Iritarea lui Radcliffe a fost augmentata si de faptul ca Ryan Gosling a fost de asemenea ignorat de Academie, desi 2011 a fost un an grozav pentru el cu rolurile principale din Drive si Ides of March.

"Anul acesta am fost atras, profesional vorbind, de Ryan Gosling. Mi se pare ca este grozav si inteligent. Daca as fi homosexual, as fi atras de un barbat destept".

Citeste si: Oscar 2012: Despre filmele nominalizate


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.