Liviu Varciu, unul din membrii trupei L.A., mai nou actor in telenovela "Secretele Mariei", difuzata de Antena 1, se pare ca a facut o pasiune pentru Andra. Fostul manelist e binecunoscut pentru faptul ca iubeste femeile frumoase, avand in mod special o atractie pentru manechine.

Iata insa ca din luna octombrie, de cand trupa L.A. si Andra au fost impreuna in Spania, unde au cantat la un concert pentru sinistati, initiat de Uniunea Culturala a romanilor din Spania, Liviu s-a aratat mai mult decat incantat de prezenta Andrei. Andra si baietii de la L.A. au cantat in Spania la data de 18 octombrie. Se zvoneste ca de atunci Liviu o tot suna pe Andra si o invita in oras, ba chiar, de la intoarcerea lor in tara, la aeroport, Liviu i-a facut ochi dulci si a incercat sa o pupe. Dar cantareata se tine tare si nu cedeaza insistentelor junelui de la L.A., desi nu este acum angajata in nici o relatie sentimentala.

La sfarsitul lunii septembrie, ea s-a despartit de Dragos, fostul ei iubit, alaturi de care a trait o frumoasa poveste de dragoste timp de doi ani. intrebata ce crede despre Liviu de la L.A. si daca sunt mai mult decat amici, Andra a recunoscut doar ca fostul manelist este dragut: "Liviu este un baiat dragut. Este adevarat ca vorbim mult la telefon, dar nu in calitate de iubiti. Eu nu sunt inca pregatita sa incep o noua relatie". Liviu, la randul sau, a declarat urmatoarele: "Mi-e draga Andra, dar in calitate de colega, ca prietena. Am fost in Spania impreuna, am cantat acolo, dar nu pot spune ca exista mai mult intre noi. stiu ca are prieten. A... Nu mai are?".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.