Se pare ca Academia Americana de Film nu mai acorda mare importanta cantecelor originale compuse pentru filme. Afla de ce.

A fost destul de grav cand s-au anuntat nominalizarile si doar doua cantece din 39 cate fusesera propuse au primit nominalizare la categoria "Cel mai bun Cantec Original". Cantecele respective sunt “Real in Rio” din filmul Rio si “Man or Muppet” din The Muppets.

In mod traditional, cantecele nominalizate erau cantate live cu ocazia ceremoniei Oscarurilor. Dar anul acesta, nici macar asta nu vom vedea. Surse din cadrul organizatorilor au dezvaluit ca anul acesta nu s-a planuit nici un moment muzical pentru ceremonie (care va avea loc pe 24 februarie).

Nu ar fi prima data cand ceremonia Oscarurilor se desfasoara fara recitaluri, dar momentele muzicale fac parte din show. Studiourile Fox si Disney s-au impotrivit deciziei.

"Este o oportunitate irosita", afirma reprezentantii studiourilor de productie, citati de deadline.com.

Alte surse afirma ca nimic nu s-a stabilit in mod concret inca si mai sunt trei saptamani pana la acordarea premiilor. Faptul ca presa a "aflat" de aceasta posibilitate reprezinta rezultatul eforturilor unor terte persoane de a influenta directia artistica a spectacolului Oscarurilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.