Christina Aguilera s-a ingrasat, toata lumea a observat si a acceptat lucrul acesta. Mai putin Christina Aguilera.

Cantareata lucreaza in momentul de fata la sezonul 2 din The Voice (reality show-ul care a fost adaptat la noi cu titlul de Vocea Romaniei). Christina s-ar fi ingrasat cu 25 de kilograme, relateaza wwtdd.com.

Daca ar fi fericita cu sine, nu ne-ar deranja in niciun mod, dar complexele Christinei afecteaza procesul de filmare al emisiunii The Voice.

"Productia este mereu amanata din cauza Christinei care le spune cameramanilor sa nu o faca sa para grasa sau sa nu ii filmeze posteriorul. Cateva segmente au trebuit sa fie refilmate conform specificatiilor sale. Intotdeauna intarzie cu stilistii si oamenii de la machiaj pentru a parea cat mai slaba", au declarat surse de pe platourile de filmare.

Christina are in momentul de fata trei optiuni. Ori accepta ca s-a ingrasat, ori slabeste, ori plateste pe creatorii de efecte speciale care au lucrat la Avatar sa creeze o Aguilera virtuala care sa jurizeze la The Voice in locul ei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.