Daniel Radcliffe recunoscut ca au existat multe ocazii in care s-a prezentat pe platourile de filmare ale seriei Harry Potter in stare de ebrietate.

"Ma duceam la munca beat. Pot sa va arat scenele in care eram dus. Fara licar in ochi. Am o personalitate care este sensibila la diferite vicii. Era o mare problema pentru mine" a marturisit actorul intr-un interviu cu revista britanica Heat.

Adevarul despre alcoolismul lui Daniel Radcliffe a iesit la iveala la inceputul anului. Radcliffe a vrut sa sublinieze ca niciodata nu a consumat alcool pe platoul de filmare.

"Oamenii care au genul acesta de probleme se pricep sa le ascunda. Era destul de grava situatia mea. Obisnuiam sa beau mult, dar in timpul noptii", a explicat starul filmelor Harry Potter, care acum a ajuns la varsta de 22 de ani.

Daniel Radcliffe a precizat in interviu ca s-a lasat de alcool deoarece "cand ajungi in starea aceea, ori te schimbi, ori te predai sentimentului de rusine". Noi tot vrem sa ne uitam din nou la filmele Harry Potter sa vedem daca putem sa ochim scenele in care Radcliffe este beat. Speram ca nu este nevoie sa incepem cu partea intai.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.