Toata lumea il vrea pe Russell Crowe! In ultimele zile, actorul a primit oferte din toate partile pentru a juca roluri foarte diferite intre ele.

Russell Crowe ar fi primit o oferta sa joace rolul principal in filmul lui Akiva Goldsman, Winter's Tale. Actorul australian si Goldsman au mai lucrat impreuna la A Beautiful Mind.

Ieri, in Hollywood, s-a zvonit ca Darren Aronofsky (cunoscut pentru The Wrestler si Black Swan) il vrea pe Crow pentru reinterpretraea povestii biblice a lui Noe pe care o va regiza, potrivit slashfilm.com.

Astazi, Jeff Sneider, jurnalist pentru Variety, a anuntat pe contul lui de Twitter ca studio-ul MGM ar vrea ca Russell Crowe sa-l joace pe Robocop in remake-ul filmului despre cel mai celebru politist fictiv din orasul Detroit. Proiectul Robocop nu este foarte avansat din moment ce abia s-a angajat un scenarist.

Desi nu este foarte probabil ca Russell Crowe sa ajunga sa puna armura de Robocop pe el, sa nu uitam ca actorul a acceptat sa-l joace pe tatal lui Superman. Poate i s-a deschis apetitul pentru science fiction.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.