Vedeta din sitcomul Roseanne se pregateste sa candideze la alegerile prezidentiale din SUA pentru ca americanii sa se bucure linistiti de marijuana.

Roseanne Barr este unul dintre cei mai de succes comici de sex feminin. Dupa ce a cucerit un domeniu al showbusiness-ului dominat de barbati (stand-up comedy), Roseanne este atrasa acum de posibilitatea de a cuceri mediul politic.

Actrita a depus documentatia pentru a candida din partea Partidului Verde la alegerile prezidentiale americane. Roseanne s-a saturat de Democrati si Republicani, politicienii care, spune ea, nu lucreaza in interesul poporului american.

Platforma ei electorala se bazeaza pe o singura tematica: marijuana. Roseanne se va promova pe sine ca presedintele care va legaliza marijuana, relateza tmz.com.

Un scop nobil, dar crezi ca are vreo sansa? Roseanne mai este faimoasa si pentru felul in care a macelarit Imnul Americii in anii '90, inaintea unui meci de baseball, moment in care suntem destul de siguri ca era foarte "high".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.