Newt Gingrich a fost intrebat ce actor ar dori sa-l interpreteze daca se face vreodata un film despre viata lui. Raspunsul a fost surprinzator... si nu prea.

Orice politician care ar primi aceasta intrebare, ar da acelasi raspuns. Cine este mai cunoscut si mai respectat la Hollywood decat Brad Pitt? Cu exceptia lui George Clooney.

Candidatul republican aflat in campanie pentru a obtine participarea la alegerile prezidentiale americane a primit intrebarea in cadrul unui interviu la radio. Intrebarea era: "Daca Hollywood ar face un film despre viata dumneavoastra, cine ati dori sa va interpreteze?"

"Intr-o lume perfecta? Brad Pitt. De ce nu?", a raspuns Newt Gingrich, dar nu a uitat sa sublinieze ca Pitt este mai slab, mai aratos si mai tanar decat el, dar daca tot i s-a dat voie sa viseze cu ochi deschisi, atunci... de ce nu Brad Pitt?

Biroul lui Brad Pitt nu a emis nici o declaratie cu privire la oferta, relateaza tmz.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.