Cantaretul va porni un turneu national in luna aprilie, astfel incat fanii din toate partile Romaniei sa aiba ocazia sa-l vada in concert.

Daca pana acum fanii din Romania erau obisnuiti cu concertele cantaretului de Craciun, pentru acest turneu, Demis Roussos pregateste un spectacol nou, cu multe surprize si piese noi interpretate de marele artist in maniera sa unica.

Turneul va incepe in 1 aprilie in Timisoara la Sala Olimpia, pentru ca in 3 aprilie la Sala Sporturilor maestrul sa incante fanii din Iasi, iar in 5 aprilie Sala Sporturilor din Sibiu se va bucura vocea solistului grec. In cele din urma, turneul national se incheie in 7 aprilie la Patinoarul Olimpic din Brasov.

A doua oprire a turneului se va face in Iasi, pe 3 aprilie, la Sala Sporturilor. Preturile biletelor pentru spectacolul din Iasi sunt urmatoarele (preturile biletelor pentru celalalte concerte se vor anunta in viitorul apropiat):

Categoria Vip - 250 lei
Categoria 1 - 200 lei
Categoria 2 - 150 lei
Categoria 3 - 100 lei
Categoria 4 - 50 lei

Pentru spectacolele din cadrul turneului national Demis Roussos biletele se vor putea achizitiona incepand cu data de 1 februarie. Acestea se vor gasi la Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Muzica si Victoria, Sala Palatului, Palatul Copiilor si online pe biletoo.ro, bilet.ro, blt.ro si myticket.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.