Canalul Fox News a difuzat un material de opinie in care acuza noul film Muppets ca ar avea un puternic mesaj "de stanga". Kermit si Miss Piggy comenteaza.

In materialul original, reporterul Fox News a declarat ca este periculos pentru ca filmele adresate copiilor, cum este noua productie Muppets, sa aiba o agenda "de stanga" si in acelasi timp sa se declare impotriva companiilor petroliere.

La o conferinta de presa recenta din Marea Britanie, Kermit a fost intrebat ce parere are despre declaratiile canalului Fox News.

"Oh, dar suntem atat de periculosi. Evident nu este adevarat, suntem acuzati ca am fi impotriva companiilor petroliere. Atunci de ce ne-am plimbat intr-un Rolls Royce tot filmul", a declarat sarcastic broscoiul verde.

"Sa ne acuzi pe noi ca suntem comunisti este ca si cum ai acuza canalul de stiri Fox ca se ocupa de... stiri", a completat Miss Piggy.

Materialul original difuzat pe Fox News:


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.