Vrei sa te bucuri de un concert de jazz intr-o locatie specific argentiana?

[UPDATE] Castigatoarea celor doua vouchere este Oana Turay. Felicitari.

Puteti vedea extragerea pe TrageriLaSorti.ro.

Daca raspunsul tau este afirmativ, 9AM iti ofera 2 vouchere pentru o consumatie de 30 lei, fiecare, pentru seara de sambata, 4 februarie ora 21:30, unde te poti bucura de concertul de jazz din La Historia de Argentina.

Tot ce trebuie sa faci este sa mentionezi in sectiunea de comentarii prin intermediul Facebook o mancare specific argentiniana. Iti poti gasi inspiratia pe LaHistoria.ro, sectiunea La Historia de Argentina.

Asteptam comentariile pana vineri, 3 februarie, ora 12:00. Orice comentariu dupa aceasta ora nu va fi luat in considerare. Castigatorul va fi anuntat printr-un mesaj pe Facebook si in cadrul acestui articol dupa ora 14:00.

Cele doua vouchere vor fi oferite unui singur castigator, ce urmeaza sa fie selectat prin intermediul site-ului independent TrageriLaSorti.ro.

La Historia de Argentina este cel mai tanar restaurant, aflat in slujba Marelui Comandant, locul unde te poti intalni cu prietenii inainte de a cobori in valtoarea din El Comandante Grande.

Ia cum se descriu cei de La Historia de Argentina: “Ne place muzica buna, ascultata domol, tot soiul de mancaruri argentiniene (cel mai cunoscut fiind parrillada) care de care mai proaspete si mai gustoase, iar pentru ca suntem argentinieni, ne place si fotbalul. Si iata cum se naste inca un motiv ca sa ne strangem cu totii in La Historia de Argentina… pentru a savura momentele de liniste de dinaintea furtunii care se starneste in fiecare seara in fiecare seara in El Comandante Grande. Si asa sa tot lupti! Dar se merita. Ne-au zis multi ca putem fi mandri. Asa ca suntem”.

Adresa: Strada Viitorului, nr. 26, Bucuresti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.