Cantareata britanica Adele, grupul american LMFAO si cantaretul francez M. Pokora au castigat cate doua premii la cea de-a 13-a editie a galei NRJ Music Awards, sambata seara, la Cannes, in cadrul Marche international du disque et de l`edition musicale (MIDEM).

Trofeele au fost atribuite in urma voturilor publicului, pe baza unor liste de nominalizati, alcatuite pentru fiecare categorie de postul de televiziune TF1 si de postul radiofonic NRJ, care au difuzat in direct gala de sambata.

Adele
, care nu a fost prezenta la eveniment, s-a impus la categoriile "revelatia internationala a anului" si "cantecul international al anului" - cu piesa "Someone like you", scrie MEDIAFAX.

Grupul LMFAO a fost desemnat cel mai bun grup international al anului 2011 si a fost premiat pentru videoclipul piesei "Party Rock Anthem".

La fel ca in 2011, M. Pokora a primit titlul de cel mai bun artist francofon si premiul pentru cel mai bun cantec francez al anului - "A nos actes manqués".

Justin Bieber si Sharkira au primit un NJR Music Award onorific, iar Mylène Farmer un NRJ Award de diamant.

Nolwenn Leroy a fost premiat la categoria albumul francofon cu cele mai mari vanzari din 2011.

In cadrul galei, 10 din cele 11 trofee au fost acordate pe baza voturilor publicului, exprimate pana pe 16 ianuarie pe site-urile posturilor TF1 si NRJ. Castigatorul categoriei "cantecul francez al anului" a fost determinat pe baza voturilor exprimate prin SMS si telefon, in timpul galei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.