De la varsta de doar cativa ani si pana cand a plecat la facultate, Glenn Close a facut parte dintr-o secta foarte conservatoare.

Este vorba despre secta Moral Re-Armament, destul de cunoscuta in Statele Unite. Cultul respectiv are si propria formatie care face turnee in jurul lumii, iar Glenn a facut parte din formatie.

Atat Moral Re-Armament si formatia aferenta Up with People au capatat notorietate in anii '70 in SUA. Parintii lui Glenn Close s-au convertit cand ea era doar o mica fetita. Paradoxal, Glenn Close a ajuns sa aprecieze astazi experienta de a fi facut parte dintr-o secta si pretinde ca i-a ajutat jocul actoricesc.

"Am invatat sa nu am incredere in nimic, nici macar in instinctele mele. Pentru ca nu stiam ce vor sa imi spuna, totul imi era dictat. In acelasi timp, capeti o perspectiva de persoana care priveste inauntru dar se afla undeva in afara, iar asta este benefic pentru un actor" a declarat actrita, citata de perezhilton.com.

Iata un trailer pentru documentarul "Smile 'til it Hurts", despre formatia Up with People. Astfel puteti intelege cel fel de secta i-a dictat tineretea lui Glenn Close.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.