Seal, invitat in emisiunea lui Ellen DeGeneres, a vorbit despre cum il afecteaza separarea de Heidi Klum.

Seal si-a respectat angajamentul de a aparea in direct in talkshow-ul Ellen. Cantaretul de 48 de ani a vorbit foarte deschis despre divortul ce urmeaza sa aiba loc, dupa sapte ani de casatorie.

"Cred ca am fost socat. Intri in relatiile acestea cu cele mai bune intentii atunci cand zici 'pana cand moartea ne va desparti'. Juramintele acelea au o valoare. Nu sunt doar cuvinte. Cu timpul realizezi ca atunci cand esti casatorit si un parinte pe deasupra nu poti decat sa faci tot ce poti. (...) Heidi inca mi se pare cea mai minunata femeie din lume. Sa zici ca nu suntem afectati de decizie ar fi o minciuna. Dar regula de ordine aici este sa fim cat mai responsabili si maturi si sa nu uitam cat respect avem unul pentru altul", a declarat Seal.

Seal a recunoscut ca inca nu si-a dat jos verigheta si asta este o dovada a sentimentelor pe care inca le are pentru Heidi.

"O sa-mi dau vreodata jos verigheta? Nu stiu. Dar momentan ma simt bine stiind ca o port si nu am nicio intentie sa o scot prea curand", a concluzionat cantaretul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.